Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vakantiemagazine Texel nu echte glossy

Deze week verschijnt het nieuwe Vakantiemagazine Texel 2011 in een oplage van 80.000 exemplaren. Een glossy lifestylemagazine over het eiland Texel, met verrassende interviews, schitterende foto's en veel tips en nieuwtjes. Dat het Vakantiemagazine wordt uitgegeven door VVV Texel is vooral te merken aan de aantrekkelijke verhalen en praktische tips over o.a. de unieke natuur van het eiland, de zeven dorpjes, de vele fiets- en wandelmogelijkheden, de zes musea, bijzondere winkeltjes, de populairste festivals, waddenhoppen en de veerboot. En natuurlijk aan het uitgebreide overzicht van de verblijfsaccommodaties op Texel: van Grand Hotel tot yurt (spreek uit 'joert', Mongoolse nomadentent).

Even een voorproefje:

- Een interview met de populaire cabaretier en Texelliefhebber pur sang Jochem Myjer. Jochems droomwens gaat in vervulling: hij gaat op Texel trouwen, in het romantische kerkje van Den Hoorn. Jochem geeft o.a. zijn beste kindertips en er zijn twee exclusieve kaartjes te winnen voor de try-out van zijn nieuwe programma in mei 2011 op Texel!
- Nieuw op Texel in 2011:

· Ecomare wordt nog veel leuker door de nieuwe 'actieve' zeehondenopvang
· het Maritiem & Jutters Museum krijgt een opvallend nieuw expositiegebouw
· Texel is een beetje groter geworden door het nieuwe waddenstrandje in Oudeschild
· De Cocksdorp heeft nu een uitkijktoren
· Het nieuwe fietsknooppuntensysteem biedt meer mogelijkheden voor fietsers


- Shoppingtips: Steeds meer mensen ontdekken Texel als relaxed winkelparadijsje. Ze waarderen de overzichtelijkheid van het uitgebreide winkelaanbod, de ontspannen sfeer in de gezellige straatjes, de welhaast ouderwets aandoende service en de vele bijzondere winkeltjes.
- Wat bijna niemand weet over de veerboot Tijdens een enquête onder de bezoekers van de Vakantiebeurs bleek dat slechts heel weinig mensen weten hoe goedkoop een retourtje Texel is. De antwoorden varieerden van 20 euro tot 7,50 euro voor een voetganger. Het juiste antwoord: 2,50 euro.

Gratis bestellen
Het Vakantiemagazine Texel 2011 is gratis te bestellen via de website van VVV Texel: www.texel.net.




Ingezonden persbericht