Van der Woude Commercieel Manager Beurzen & Cross Media van VNU Exhibitions Europe

Publicatiedatum: 10-12-2010

Fedde van der Woude (37) is benoemd tot Commercieel Manager Beurzen & Cross Media van VNU Exhibitions Europe. In zijn nieuwe functie is hij overkoepelend aan de diverse clusters binnen VNU Exhibitions. Hij is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de (door)ontwikkeling van productproposities en commerciële processen. Van der Woude blijft tevens eindverantwoordelijk voor de online ontwikkelingen van VNU Exhibitions.


Van der Woude werkt sinds 1999 Bij VNU Exhibitions. Zijn meest recente functie is die van Business Unit Manager Online & Cross Media.

VNU Exhibitions Europe- een volle dochter van Jaarbeurs BV - faciliteert contacten tussen vraag en aanbod. Basis hiervoor ligt in een breed portfolio van ruim 60 face to face en online platforms in combinatie met een database van meer dan een miljoen records die dagelijks worden verrijkt. Het bedrijf is marktleider met het pakket vakbeurzen en toonaangevend met consumentenbeurzen als De Vakantiebeurs, Motorbeurs Utrecht en Kreadoe. Daarnaast zijn in de afgelopen jaren een portfolio aan Strategie Summits en een groot aantal online platforms ontwikkeld. Verder is VNU Exhibitions Europe o.a. partner in MyZoover en heeft het bedrijf een strategische samenwerking met leadgeneratiesite Quel.nl


.-.-.-.-.


Noot voor de redactie