Ingezonden persbericht




538 STEREOHEADS SYTYCD AUDITIE MEER DAN

1 MILJOEN KEER BEKEKEN OP YOUTUBE

Hilversum, 13 december 2010 - De spraakmakende virral van Radio 538, waarbij de 538 Stereoheads een cockspin breakdance vertonen bij de audities van So You Think You Can Dance, is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op YouTube! Digital Agency Pool Worldwide heeft de viral bedacht, ter ondersteuning van de vernieuwde Radio 538 Stereoheads campagne ontwikkeld door Reclamebureau BSUR. Al eerder werden de Stereoheads bekend doordat zij Ruud de Wild onder lichte dwang op zijn oude stek terugzetten. Het duo leeft er lustig op los, begeleid door een continue 538 sound die ze via hun radiohelmen delen met hun omgeving.

De viral met de cockspin staat sinds 24 november op YouTube en is vervolgens een eigen leven gaan leiden. SYTYCD presentatrice An Lemmens plaatste het filmpje op haar Facebook, met de reactie: 'Geniaal gedaan! Hahaha!' en jurylid Jan Kooiman noemde het filmpje 'Briljant!!' op zijn Twitter! Naast Nederland, wisten de Stereoheads ook vele harten te veroveren in het buitenland. Een aantal reacties op YouTube zijn: 'hahahaha geniaal', 'Damn! teach me Plz :))', 'Lady gaga wants to take a ride on HIS disco stick' en 'Now we know why the other guy is on crutches...' De Stereoheads schitteren met hun helmen op TV, in de bios, online, op billboards en events.

Kijk hier voor de cockspin viral: http://www.youtube.com/watch?v=4XBInPc6rkk

Meer informatie: www.radio538.nl

Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al 18 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie en via mobiele telefoons op alle platforms als iPhone, Samsung, HTC, Blackberry en Nokia powered by Tunin.FM te beluisteren. Verder in heel Europa via de satelliet. Op 538gemist.nl zijn ook de beste audio en videofragmenten terug te vinden. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Tiësto, Tim Klijn, Jens Timmermans, Dennis Ruyer, Niels Hoogland, Ruud de Wild, Niek van der Bruggen, Mark Laband, Lindo Duvall en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info