Ingezonden persbericht


CommVault en Dell breiden intelligente datamanagementoplossingen uit

Simpana 9-software biedt Retention Lifecycle Management met snapshotintegratie en universele deduplicatie - speciaal voor Dell-oplossingen

Utrecht, 13 december 2010 â¤* CommVault en Dell versterken hun partnership door de intelligente datamanagementoplossingen van CommVault uit te breiden naar de Dell DX Object Storage- en Dell PowerVault DL-platforms. Dell startte al eerder met de verkoop van de CommVault Simpana(TM) 9-software. De hardwareleverancier certificeert nu zijn DX Object Storage-platform voor Simpana 9. Daardoor is gecentraliseerd back-up- en archiefbeheer mogelijk met behulp van Retention Lifecycle Management (RLM) van CommVault. Een gebruiker heeft slechts één architectuur en één interface nodig. Bij een gecombineerd gebruik van Simpana en het Dell DX-platform zijn de kosten van dataopslag en -archivering terug te dringen. Tegelijkertijd speelt een organisatie in op het beperken van de risico's rond bedrijfsmatige en juridische governance.

Dankzij de certificering van het Dell DX Object Storage-platform is het mogelijk om de archiveringsmogelijkheden van Simpana RLM in te zetten om kostbare primaire storage vrij te maken. Dat is mogelijk door data automatisch te verplaatsen naar het kosteneffectieve Dell DX Object Storage-platform. Ook is het mogelijk om wereldwijde beleidsregels rond informatieretentie centraal te beheren.

Daarnaast levert Dell nu een PowerVault DL Appliance -- Powered by CommVault. Hierin is de Simpana 9-sofware geïntegreerd. Gebruikers verbeteren daarmee hun datamanagement door de toevoeging van hogere virtualisatieschaalbaarheid, geïntegreerde bron- en doeldeduplicatie en automatische integratie met Dell EqualLogic- en PowerVault MD Array-hardwaresnapshots. Door de single-platformbenadering beschikken gebruikers van Simpana, de Dell PowerVault DL Appliance en het Dell DX Object Storage-platform over centraal back-up-, recovery-, replicatie-, zoek- en resource-beheer. Dat alles is mogelijk op basis van één softwareplatform en één beleid.

Simpana 9 is bij uitstek geschikt voor gebruik in combinatie met Dell DX en DL. De software ondersteunt een brede reeks van datamanagementeisen zonder de noodzaak van aparte producten en beheerconsoles. Dat leidt tot vereenvoudigde bedrijfsvoering, meer IT-flexibiliteit, lagere risico's en een lager cost-of-ownership.

Door het Dell DX-platform te combineren met CommVault, zijn de kosten van het bewaren en archiveren van data terug te dringen, terwijl de compliancy verbetert door geautomatiseerde, op beleidsregels gebaseerde data-archivering. Gebruikers van de Dell DL Appliance - Powered by CommVault prrofiteren van nieuwe datareductie aan de bronkant tot negentig procent. De back-upvensters zijn met meer dan dertig procent te reduceren, terwijl de flexibiliteit in infrastructuurontwerp en het creëren van beleidsregels voor datacenters en vestigingen toenemen.

De applicatiebewuste SnapProtect-technologie van CommVault maakt integratie mogelijk van Dell EqualLogic- en PowerVault MD-hardwaresnapshots met back-up- en recovery-beleidsregels op de Dell DL Appliance. Daardoor verbeteren recovery-SLA's, nemen de interne IT-kosten af en zijn productieback-upvensters niet meer nodig.

CommVault biedt tevens bredere applicatieondersteuning door de intelligente datamanagementoplossingen van Dell uit te breiden naar ondersteuning voor bedrijfskritische SAP-, DB2-, Microsoft Exchange 2010- en SharePoint-omgevingen.

'Wij bouwen graag voort op ons partnership met Dell door het Simpana-platform in lijn te brengen met het Dell DX Object Storage-platform en de DL Appliance', zegt Michael McMahon, vicepresident OEM Partners van CommVault. 'Hierdoor beschikken klanten over ongekende flexibiliteit in het kiezen van een toonaangevend platform dat het meest tegemoetkomt aan hun datamanagementeisen. Zij hoeven zich geen zorgen te maken over de tijd, kosten en inspanningen die spelen bij de aanschaf en de inzet van veel verschillende softwareproducten.'

'Dell en CommVault delen de visie om de werkelijke problemen van bedrijven op te lossen met intelligente oplossingen die naadloos samenwerken', zegt Brett Roscoe, Director bij Dell Storage Business. 'Wij integreren de Simpana 9-software met onze storageplatforms om klanten te voorzien van geconsolideerde, makkelijk inzetbare storageoplossingen voor vereenvoudigde back-up, recovery en archivering. Het doel is om de kosten van datamanagement te verlagen en de risico's te minimaliseren.'

Beschikbaarheid

Het Dell DX Object Storage-platform en de PowerVault DL Appliance - Powered by CommVault zijn per direct bescchikbaar.

###

Over CommVault

Beter en effectiever invulling geven aan de huidige en toekomstige behoeften op het vlak van datamanagement. Dit is de visie op basis waarvan CommVault Singular Information Management-oplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van data in complexe opslagomgevingen ontwikkelt. Organisaties hebben met de unieke single-platformarchitectuur van CommVault ongekende controle over datagroei en de kosten en risico's. De Simpana-softwaremodules van CommVault werken naadloos samen en delen hun code en functieset. Hierdoor bieden ze krachtige mogelijkheden voor databack-up, archivering, replicatie, zoeken en resource-beheer. Elke dag opnieuw kiezen bedrijven voor de ongeëvenaarde efficiency, prestaties, betrouwbaarheid en controle die alleen CommVault levert. CommVault heeft zijn hoofdkantoor in het Amerikaanse Oceanport, New Jersey. Meer informatie is te vinden op www.commvault.com.




Ingezonden persbericht