Persbericht

'Olympia Uitzendbureau IJsbaan' officieel geopend

13 december 2010 - Afgelopen zaterdag is onder grote belangstelling de 'Olympia Uitzendbureau IJsbaan' in Meppel officieel geopend. De door Olympia Uitzendbureau Meppel gesponsorde ijsbaan aan het Kerkplein is tot 24 december open voor het publiek.

Burgemeester Jan Westmaas opende de ijsbaan door met één druk op de knop maar liefst 6.000 lampjes van de kerstboom op het Kerkplein aan te zetten. Dit leverde een bijzonder sfeervol plaatje op terwijl zangeres Angelique Beauvence op indrukwekkende wijze het nummer 'Hallelujah' ten gehore bracht. Tussen 16.00 en 17.00 uur mochten alle bezoekers op deze openingsdag gratis gebruik maken van de ijsbaan.

Naast de ijsbaan en de kerstboom is het plein voor de komende twee weken aangekleed met koek-en-zopie stalletjes en muziek. Schaatsliefhebbers kunnen tot 24 december tussen 10.00 uur en 22.00 uur terecht bij de ijsbaan.

Olympia Uitzendbureau Meppel is hoofdsponsor van de 300 vierkante meter grote ijsbaan. Vorig jaar sponsorde de vestiging deze tijdelijke ijsbaan al; dit jaar is Olympia Franchiseondernemer Annemarie Viellevoye overgegaan tot het hoofdsponsorschap. Het initiatief tot de ijsbaan kwam dit jaar van Stichting Kerkplein Meppel. Samen met Olympia Uitzendbureau en vele andere ondernemers en vrijwilligers hebben zij dit initiatief verder uitgebouwd.

"Wij zijn erg enthousiast geworden na onze deelname van vorig jaar en wilden daarom dit jaar graag weer meewerken", aldus Viellevoye. "Meppel is een erg ondernemende stad en als Olympia willen wij graag een bijdrage leveren aan het openbare leven in het centrum van Meppel. We willen op deze manier graag laten zien dat wij Meppel een warm hart toe dragen."

Op zaterdag 18 december organiseert Olympia Uitzendbureau Meppel een relatiemiddag. Uitzendkrachten, klanten en prospects zijn uitgenodigd om met het hele gezin een dag te komen genieten van de ijsbaan. Tevens krijgt iedereen die zich tot 24 december 2010 als werkzoekende inschrijft bij Olympia Meppel een gratis toegangskaartje.