Ingezonden persbericht


You'd better pop in!

Vrijdag 10 december is de familievoorstelling Baron von Münchhausen(8+) met een uitverkochte zaal en veel positieve reacties in première gegaan in het Ostadetheater te Amsterdam. Baron von Münchhausen is een humoristische, beeldende familievoorstelling met poppen waarin een ode aan de fantasie het wint van de harde werkelijkheid. Een verhaal over heldendom, reizen, dromen en komkommerbomen.

De voorstelling speelt op 16 en 17 december om 19u30 nog in het Ostadetheater. De jonge makers zouden het erg leuk vinden om reacties uit de pers te vernemen, u bent van harte uitgenodigd.

Op 29 januari speelt de voorstelling in het Amstelveens Poppentheater en zojuist is bekend geworden dat Baron von Münchhausen is opgenomen in het internationale poppenfestival Pop Arts!

Het internationaal festival Pop Arts (15 t/m 27 februari 2011) toont de nieuwste, internationale tendensen op het gebied van poppen- en objecttheater. Pop Arts is de poppenkast voorbij. Dansers, mimers, acteurs en beeldend kunstenaars spelen de zaal plat met snelle, ruwe en sexy beelden en stilstaande, warme poëzie. De spelers verdwijnen in dit hardcore poppentheater niet meer achter hun poppen, maar staan samen met hun vreemde wezens en objecten manifest op het podium. Het levert vaak confronterende en humoristische ontmoetingen op. Voorstellingen, showcases, presentaties en workshops: 12 dagen lang bruist het in Amsterdam van groteske poppen, bizarre installaties en indringende miniaturen.

Zie bijlage voor een uitgebreider bericht en foto's van de voorstelling. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Graag verneem ik of u 16 of 17 december aanwezig kunt zijn bij de voorstelling Baron von Münchhausen.

--