Gemeente Geldermalsen

Geldermalsen verkoopt woonboot

Wie doet er een bod??
De gemeente Geldermalsen is eigenaar van een woonboot die op dit moment nog in de Linge ligt nabij het parkeerterrein Kostverlorenkade te Geldermalsen. In de toekomst wordt dit gebied heringericht en de boot moet daarom weg.

Het gaat hier om een platbodem (tjalk) die in een enkele woonlaag als woonboot is opgebouwd. De boot, die al jaren niet meer heeft gevaren, verkeert in een redelijke staat van onderhoud en heeft een romp van staal/ijzer. De afmetingen zijn 17,5 x 3,5 meter.

De gemeente wil de woonboot verkopen en nodigt belangstellenden uit hiertoe, uiterlijk 3 januari 2011, een redelijk bod te doen. Bij aankoop hoort de verplichting om de boot op zeer korte termijn van de huidige plaats weg te halen. De verplaatsingskosten komen voor rekening van de koper. De gemeente beschikt niet over een alternatieve ligplaats.

Bezichtiging van de woonboot is mogelijk na voorafgaande telefonische afspraak met mw. J. Hollander van Grondzaken, tel. 0345-586687.

Biedingen kunnen worden toegezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen of per e-mail naar mailto:j.hollander@geldermalsen.nl. De bieding moet in ieder geval bevatten naam, adres en telefoonnummer van de bieder en natuurlijk het bedrag waarvoor men de woonboot wil aankopen.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258