Politie Gelderland-Midden

Echtpaar overvallen in woning

Publicatiedatum: 13-12-2010 22:27:07

EDE - Een tot dusver onbekend aantal mannen heeft maandagavond 13 december een echtpaar in hun woning aan de Laathof in Ede overvallen. De politie is een onderzoek gestart.

Rond acht uur werd er bij het echtpaar aangebeld. Toen de 74-jarige man de deur opendeed, drongen de overvallers de woning binnen. Zijn 63-jarige echtgenote zou haar man in de hal te hulp zijn geschoten en probeerde de overvallers naar buiten te krijgen. De daders zouden vervolgens op de vlucht zijn geslagen. De vrouw liep als gevolg van de overval verwondingen op aan haar hoofd en is in het ziekenhuis behandeld. Haar echtgenoot liep lichte verwondingen aan zijn handen op. Bij de overval is niets buitgemaakt.

Getuigen
De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op te reageren. Getuigen die kort voor of na de overval personen hebben gezien die zich verdacht ophielden, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

voor nadere informatie:
Perspiket Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 (bereikbaar tot 23.15 uur)

---