Politie Hollands Midden

Meld u aan voor de eerste bijeenkomst van Hollands Midden Exclusief!

HM exclusief Gouda, 19-11-2010 o Hollands Midden Exclusief is een begrip voor politiemedewerkers uit onze regio. Het idee is simpel: vier keer per jaar wordt een avond georganiseerd waarop agenten vertellen over een heftige gebeurtenis. Voor de herkenbaarheid is dit vaak een gebeurtenis die landelijk veel impact heeft gehad. Zo waren voor de laatste Hollands Midden Exclusief agenten uitgenodigd die aanwezig waren bij de strandrellen in Hoek van Holland.

Bij ernstige zaken komen veel emoties vrij, maar agenten moeten professioneel blijven handelen. De agenten die bij dit soort heftige zaken betrokken waren, vertellen tijdens een Hollands Midden Exclusief van stap tot stap wat er gebeurde en hoe zij daarop reageerden. Politiemedewerkers uit onze regio kunnen op deze manier leren van de ervaringen van hun collegas en meer inzicht krijgen in een zaak.

De avonden zijn steeds weer een groot succes. Daarom willen we nu ook een soortgelijke avond organiseren voor iedereen die niet bij de politie werkt, maar wel in onze regio woont. Zo kunt ook u kennismaken met de verhalen van politiemensen, horen wat het politiewerk inhoudt en wat de impact is van politiewerk op een agent. U bent welkom op de eerste bijeenkomst van Hollands Midden Exclusief voor inwoners!

Hollands Midden Exclusief wordt gehouden op: Dinsdag 14 december 2010 in het trainingscentrum van Politie Hollands Midden

U kunt zich tot 9 december 2010 opgeven via de mail of via telefoonnummer 071-5459662 (tijdens kantoortijden) met opgave van naam en adres. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar, vol is vol.

16 Minimumleeftijd voor aanmelding is 16 jaar.