Gemeente Onderbanken


Alzheimercafé Parkstad in Zorgcentrum Tobias

Op dinsdag 14 december a.s. staan de deuren van Alzheimercafé Parkstad vanaf 19.00 uur weer wijd open voor de laatste caféavond van 2010. Het centrale thema die avond zal zijn âdagbesteding voor dementerendenâ. Mariëlle Huntjes van zorgboerderij Ransdalerveld en Marjo Kuypers, medewerkster van de dagbehandeling/TOP (Thuiszorg Ondersteuning Psychogeriatrie) Lückerheidekliniek Kerkrade, vertellen over de mogelijkheden die zij kunnen bieden op het terrein van activiteiten en opvang voor dementerenden.

Vaak is het zo, dat thuiswonende dementerenden slechts moeilijk of helemaal niet te bewegen zijn om deel te nemen aan een dagactiviteit.Er zal die avond ook ruim voldoende tijd ingeruimd worden voor de aanwezigen, zodat zij met vragen vanuit hun eigen thuissituatie voldoende aan bod kunnen komen. Iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp is van harte welkom in de grote recreatie- en activeteitenzaal van Zorgcentrum Tobias, Piet Malherbestraat 2 te Heerlen.
Zoals altijd zijn de entrée, koffie en thee gratis. Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met P. Willems, tel. 046 â 442 3357.