Gemeente Duiven


Inloopavond kijk- en doeroute de Doorkijk


----------
Op 14 december 2010, om 20.00 uur is in het gemeentehuis om 20.00 uur een inloopavond over de kijk- en doeroute De Doorkijk.

De Doorkijk is een wandel- en fietsroute van het centrum van Duiven naar de wijk Droo-Zuid. Het is een gezamenlijk project van woningcorporatie Vivare en de gemeente. Fase 2 van de route gaat binnenkort van start.

Hoewel de route al in juli 2010 officieel geopend is, hadden de gemeente en Vivare altijd al meer plannen met de route. Deze plannen zijn nog niet uitgevoerd, omdat hiervoor tot voor kort de financiële middelen ontbraken. Onlangs heeft provincie Gelderland een subsidie toegekend waardoor de route nog mooier en aantrekkelijker kan worden gemaakt.

Aanwezigen op de inloopavond kunnen het nieuwe ontwerp bekijken en een reactie geven. De reacties worden door de gemeente beoordeeld op haalbaarheid en zo mogelijk meegenomen in het definitieve plan.

Als u de inloopavond op 14 december wilt bijwonen, dan kunt zich aanmelden bij Jeroen Lommen. Hij is bereikbaar via mail j.lommen@duiven.nl