De Alliantie


Medewerkers VvE Diensten doen vrijwilligerswerk voedselbank

Op 14 december 2010 gaan 15 medewerkers van de Alliantie VvE Diensten voor het derde jaar helpen bij de voedselbank in Huizen. Deze actie past bij een sociaal gedreven onderneming als de Alliantie VvE Diensten.

Ergin Borova, directeur van de Alliantie VVE Diensten licht de actie toe: Een dagje meehelpen op de voedselbank is nuttig en we vinden het fijn om samen bezig te zijn. We steunen op deze manier ook alle vrijwilligers die dagelijks bij de voedselbank werken. We hopen andere organisaties te inspireren ook zoiets te doen. We zijn hiermee gestart in 2008. De voedselbank is er blij mee en wij werken als team eens op een andere manier samen. Helpen bij de voedselbank geeft veel voldoening en energie. We zetten ons in voor de mensen die het niet zo breed hebben. Dat is in deze tijd juist extra nodig.

De werkzaamheden bij de voedselbank liepen de afgelopen twee jaar uiteen van het sorteren van goederen, het schoonmaken en opruimen van kasten en sloopwerkzaamheden (in een pand van een oude school aan de Kotter 25 in Huizen).

---