Beleggingspanden.nl neemt Bedrijfspanden.nl over

14/12/2010 09:00

Beleggingspanden.nl

BILTHOVEN -- Het aan- en verkoopplatform van verhuurd vastgoed, Beleggingspanden.nl heeft vandaag Bedrijfspanden.nl overgenomen.

Stefan Bassant, oprichter en directeur van Beleggingspanden.nl in een commentaar: "Met Bedrijfspanden.nl is het de bedoeling om ook verder van dienst te kunnen zijn bij de verhuur/verkoop van niet verhuurd vastgoed. Het gebruik van Bedrijfspanden.nl wordt vrijblijvend en gratis ter beschikking gesteld en is toegankelijk voor iedereen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijfsvastgoed websites waarbij plaatsing enkel via de makelaar mogelijk is. Bedrijfspanden.nl maakt zelfstandige plaatsing voor iedereen mogelijk."

Beleggingspanden.nl bestaat deze week 12 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het platform waar vraag en aanbod van verhuurd vastgoed elkaar ontmoeten.

Bassant: "Het doel van Bedrijfspanden.nl is om vraag en aanbod van bedrijfsonroerend goed zo transparant mogelijk te maken. Internet is het ideale medium om vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen en daar hoort een vrij toegankelijk platform bij! Dit platform is vanaf heden te bereiken via www.Bedrijfspanden.nl."

Kijk voor meer informatie op: www.bedrijfspanden.nl / www.beleggingspanden.nl.





http://www.bedrijfspanden.nl