Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Ontwerpbestemmingsplan Strikland Oost

OPENBARE BEKENDMAKING

Ontwerpbestemmingsplan landgoed Strikland-Oost

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Strikland-Oost ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op het gebied gelegen ten noordwesten van de kern Beugen en ten zuiden van het natuurgebied de Vilt. Het gaat om een landgoed van ruim 10 hectare. Binnen het landgoed mogen twee landgoedwoningen gerealiseerd worden.

Met ingang van 15 december 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 25 januari 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en/of schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt inspreken dan kunt u zich wenden tot de heer B. Tolkamp van de afdeling Ruimte en Economie, telefoon (0485) 585911 (voor adres zie colofon).

Te downloaden:

* plankaart Landgoed Strikland - Oost.pdfLees voor
* Bijlage 1 Bodemonderzoek, verkennend.pdfLees voor
* Bijlage 2 Ecologisch onderzoek.pdfLees voor
* Bijlage 3 Verslag inspraak en vooroverleg.pdfLees voor

Landgoed Strikland Oost - toelichting en planregels.pdf