Nederland is een opvallend weblog rijker: Torpedomagazine.nl

14/12/2010 11:15

Media Investerings- en Management Maatschappij B.V.

Marcel van Roosmalen, A.L. Snijders en Tommy Wieringa op torpedomagazine.nl

Nederland is een opvallend weblog rijker, voortgekomen uit het veelgeprezen tijdschrift Torpedo, dat sinds 2008 een comatueus bestaan leidde.

torpedomagazine.nl loopt vooruit op de comeback van het papieren tijdschrift begin volgend jaar, en anders dan zijn papieren broer publiceert het wel degelijk columns en rubriekjes.

Zo betrapt neerlandica en filosofe Claudia Ruigendijk wekelijks politici op drogredenen, keert Carmiggelt's Kronkel terug in een 2 minuten-versie door onder anderen Tommy Wieringa, A.L. Snijders en Peter Middendorp, en kunnen de lezers op de beurs jaarlijks 30 procent winst boeken als ze zich houden aan de tips van Doctor Doom.

Fotoseries zijn er van topfotografen als Martijn van de Griendt en Chris de Bode, strips van Lamelos, culinaire bijdragen van Food Tube's Ronald Hoeben en Bob de Jong's coach Jillert Anema bericht eigenhandig uit de schaatswereld.

Daarnaast vind je op torpedomagazine.nl bijdragen van: Paul Abels, Stijn Aerden, Theo Audenaerd, Céline Best, Mirjam Bosgraaf, Hans van Brussel, Bram van Dijk, Nico Dijkshoorn, Wouter van Ewijk, Thomas Fuchs, Mick Gennissen, Katrien Gottlieb, Gert Hage, Sanneke van Hassel, Carel Helder, Jasper Henderson, Hans Hogenkamp, Wiep Idzenga, Hans van der Klis, Victor Mastboom, Ben Rogmans, Hens van Rooij, Marcel van Roosmalen, Peter Smit, Henri Tillart, Erik Vermeulen, Chris Zaal en vele anderen.

www.torpedomagazine.nl

onderhoudend, avontuurlijk, diepgaand