Ajax start met 'Corporate Clinics' op de Miljonair Fair

14/12/2010 12:00

AFC Ajax

NIEUW: BEDRIJFSUITJE BIJ AJAX

AMSTERDAM, 14 december 2010 Tijdens 'Business Monday' op de Miljonair Fair in de Amsterdamse RAI heeft oud-speler en trainer Rob Witschge gisteren in de Ajax-stand de officiële aftrap gegeven voor de 'Ajax-Corporate Clinics'. Met deze clinics biedt Ajax vanaf nu bedrijven de mogelijkheid om onder leiding van een professionele oefenmeester een echte Ajax-training te volgen.

De Corporate Clinics van Ajax worden gegeven op opleidingscomplex De Toekomst en staan onder leiding van oud-speler en trainer Rob Witschge. In groepsverband kan een ochtend of middag volgens de Ajax-school getraind worden. "De deelnemers voelen zich echt even een profvoetballer, ze komen ook in ruimtes die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek", aldus Witschge. In de kleedkamers waar normaliter de Ajax-teams zich omkleden, hangt bovendien voor alle deelnemers een origineel originele tenue met naam en rugnummer klaar.

De training tijdens de Corporate Clinic is opgebouwd uit verschillende voetbalonderdelen zoals techniektraining, pass- en trapvorm en een behendigheidsparcours. Uiteraard ontbreekt ook 'het partijtje' niet. Desgewenst wordt er een reportage van de training gemaakt door een cameraploeg van Ajax TV. Daarnaast is het mogelijk om na afloop een 'officiële' persconferentie te houden, in de persruimte waar de trainer van Ajax 1 ook wekelijks de media te woord staat.

"Ik ben zeer verheugd met de lancering van de Corporate Clinics. Hiermee denken wij invulling te geven aan de wens van bedrijven om op een informele en professionele manier een teambuildingsdag te volgen. In overleg kan er een dagvullend programma gemaakt worden waarbij het plezier voorop staat!", aldus Henri van der Aat, commercieel directeur van AFC Ajax.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.ajax.nl/Sitewide-Tabs/Business/Campagnes/Ajax-Business-Events.htm