MBO raad

De nieuwe Back Stage is verschenen: Kloof tussen bestuur en werkvloer: fabel of feit?

14-12-2010 - Het zevende nummer van Back Stage, opinieblad over beroepsonderwijs en educatie is verschenen. In het decembernummer uit MKB-voorman Loek Hermans zijn liefde voor het beroepsonderwijs, praten management en docenten over de afstand tussen bestuur en werkvloer, gaat Jan van Zijl in discussie met medeoprichter van het Vakcollege Hans Kamps en roept docentencolumnist Elmer Veerhoff zijn collega's op wakker te worden.

In het decembernummer onder andere de volgende onderwerpen:
* Hoe groot is de kloof?: Docenten, teammanagers en colleges van bestuur praten over de vermeende afstand tussen bestuurders en de onderwijspraktijk.

* Een draak van een vraagstuk: IVA/KBA deed in opdracht van de mbo-sector onderzoek naar het optimaliseren van de doelmatigheid. Een gesprek met IVA-directeur Marc Vermeulen.
* Een bonte schakering van mogelijkheden: Veelzijdig mbo op de gevoelige plaat. Negen mbo-studenten aan het woord over hun deelname aan de fotowedstrijd van de 6-Daagse Beroepsonderwijs.

Ga naar www.mboraad.nl/backstage om alle artikelen te lezen. Het eerstvolgende nummer van Back Stage verschijnt in februari.

Back Stage is het tweemaandelijkse magazine van de MBO Raad. Het eerste nummer verscheen tijdens de 6-Daagse Beroepsonderwijs in oktober 2009.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Back Stage, opinieblad over beroepsonderwijs en educatie? Dan kunt u contact opnemen met de redactie: backstage@mboraad.nl.

Bron/Auteur: Webredactie