Gemeente Achtkarspelen


Rioolvervangingswerkzaamheden Surhuisterveen

Vorige week zijn fase 1 t/m 4 van de rioolvervangingswerkzaamheden in Surhuisterveen afgerond en is in totaal ruim 1500 meter hoofdriool vervangen sinds augustus 2010. Vanwege de weersomstandigheden is in overleg met de aannemer besloten om het weggedeelte van de Langelaan (dr. Keijserstraat tot Molenweg, fase 5) niet op te breken. Het gedeelte is toegevoegd aan fase 6 en 7 welke ingepland staan voor 2011.

In fase 5 t/m 7 wordt de riolering (500 meter) in de straten Langelaan, Kortelaan, mr. Klokmanstraat vernieuwd. De werkzaamheden van fase 5 t/m 7 starten begin maart 2011. De aanwonenden zijn inmiddels per brief geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. G. de Haan, afdeling Beheer, tel. (0511) 54 81 68, of raadpleeg de gemeentelijke website (actuele werkzaamheden).

Wij willen de aanwonenden van de verschillende locaties in de gemeente Achtkarspelen welke betrokken zijn geweest bij rioolwerkzaamheden bedanken voor hun begrip en medewerking en zien uit naar eenzelfde samenwerking in 2011.
Fasering riolering Bestandsgrootte: 107 KB