Projectbeheer, reistijdvergoeding, verloning zonder handmatige invoer

14/12/2010 14:41

ITmobile

ITMobile ontwikkelde een applicatie die voorziet in feitelijk op projecten gewerkte tijd. Omdat deze inzettijd real-time, zonder enige handmatige invoer door een medewerker wordt vastgelegd is deze tijd ook 100% betrouwbaar. Hiermee wordt een einde gemaakt aan administratieve systemen die in de kern onbetrouwbaar zijn omdat de invoer gegevens niet betrouwbaar zijn.

Hoe werkt het:

Auto's zijn voorzien van een "fieldlog" ,een boordcomputer die als het alternatief voor een prikklok kan worden gezien. Alle medewerkers zijn voorzien van een identificatie sleutel. Wanneer men vertrekt moet men zich in de auto aanmelden, anders start de auto niet.

De projectadressen worden in combinatie met de op die projecten ingeplande medewerkers vanuit het bestaande ERP systeem geïmporteerd. Fieldproject maakt op basis van die adressen direct gebieden op de kaart aan, zo'n gebied krijgt een vooraf gedefinieerde radius en de projectomschrijving die in het ERP systeem wordt gehanteerd.

Wanneer de ingeplande medewerker met zijn / van een ITMobile Smartlog voorziene auto naar het aldus ingeplande project rijdt wordt de tijd van die medewerker gekoppeld aan het project zodra hij met zijn auto in het gedefinieerde gebied stopt.

Omdat ook de reistijd en afstand worden vastgelegd voorziet het systeem in een complete informatiestroom ten behoeve van de verloning, de vergoeding van de reistijd en de nacalculatie. De geregistreerde gegevens worden door middel van een 'Employee desk' transparant beschikbaar gesteld aan alle betrokken medewerkers. De informatie wordt naar de backoffice geëxporteerd opdat medewerkers kunnen worden betaald en projectvoortgang kan worden bewaakt.

De volkomen transparantie van het systeem en de absolute betrouwbaarheid van de verstrekte gegevens maken dat het systeem een grote invloed op kosten kan hebben; er vervalt invoerwerk door de projectmedewerkers, invoer / verwerking door kantoormedewerkers, er is geen enkele subjectiviteit meer in zowel de kwaliteit van de verstrekte gegevens als in de beoordeling daarvan, hetgeen ook de acceptatie van het systeem vergemakkelijkt.

Voor verdere meer informatie: www.itmobile.nl

Contact: Kcollet@itmobile.nl Tel: 06-150 22 222

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.itmobile.com/nl/