DPA Flex

DPA Group sluit preferred suppliership met TU Delft

Amsterdam, 14 december 2010

DPA Group sluit preferred suppliership met TU Delft

DPA heeft een preferred suppliership met de Technische Universiteit Delft gesloten voor het leveren van interim financials. De overeenkomst is getekend voor de duur van één jaar.

Sander Heerbaart, Manager Procurement van de TU Delft is verheugd dat hij met de keuze van DPA een betrouwbare en slagvaardige leverancier heeft geselecteerd, die jarenlange ervaring heeft in de onderwijsbranche: "Het is de wens van de TU Delft om het bestaande aantal leveranciers terug te brengen, teneinde deskundigheid van de ingeleende interim professionals te garanderen tegen een marktconforme prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn nu verzekerd van de best passende interim professionals voor onze tijdelijke vacatures. Mooi meegenomen is de extra dienstverlening en kennis die bij DPA aanwezig is op het gebied van de aangrenzende vakgebieden van inkoop, logistiek en ICT".

Max Boodie, Commercieel Directeur DPA Group N.V.: "Dit is een schoolvoorbeeld van de huidige ontwikkeling in de markt. Grote afnemers professionaliseren hun inkoop van detachering en interim-management. Per saldo wordt meer ingeleend bij minder partijen. Bijkomend voordeel voor de TU Delft is dat DPA met deze `license to operate' onder andere proactief kan meedenken in verbeteringen in de financiële kolom en verbeterpotentieel aan kan tonen."