Bouwfonds

Start bouw woningen in Onderdijks Kampen

13 december 2010 - Nieuwsbericht

Op vrijdag 10 december startte de bouw van 44 woningen in deelplan De Paden van Onderdijks te Kampen. Bouwfonds Ontwikkeling en Koopmans Bouw vierden deze mijlpaal met een officiële handeling op de bouwlocatie.

Officiële handeling

Wethouders E. Boerman en J.N. Wieten van de gemeente Kampen hebben in aanwezigheid van bewoners, betrokkenen en genodigden de eerste paal geslagen om het startschot te geven voor de bouw van 44 woningen in Onderdijks. De toekomstige bewoners hebben symbolisch tevens eigen grond mogen ontgraven. Henri Schimmel, Ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: 'Gezien de huidige woningmarktsituatie zijn de woningen relatief snel verkocht. Bewijst dat er nog steeds woningbouw mogelijk is bij een goede prijs-kwaliteitverhouding en gericht inspelen op de vraag en mogelijkheden van verschillende doelgroepen.

Over Onderdijks

Onderdijks is een unieke woonwijk ten zuiden van de stad. Het is een historische plek naast de IJssel omgeven door rivierdijken, oude landwegen en kolken. De woonwijk ligt open naar het platteland maar is tegelijkertijd dichtbij de intimiteit van het oude Kampen. Het gestarte woningbouwplan bestaat uit twee typen rijwoningen in gevraagde prijscategorieën. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.onderdijkswonen.nl.