Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 14-12-2010

Politie houdt man aan voor heling gestolen fiets

ROOSENDAAL - Een 82-jarige inwoonster uit Roosendaal is maandagmiddag om twee uur op de Burgemeester Freijterslaan beroofd van haar
elektrische fiets. Aan de fiets hingen fietstassen waarin onder andere haar portemonnee zat. De ernstig geschrokken vrouw belde de politie die direct de omgeving afzocht. Haar fiets werd niet meer aangetroffen. Korte tijd later kreeg de politie de tip dat de fiets in een woning aan de Ettenseweg zou staan. En daar trof de politie inderdaad de fiets aan. In de woning werd een 26-jarige man uit Roosendaal aangehouden die verdacht werd van de diefstal of de heling van de fiets. De portemonnee van de vrouw werd niet aangetroffen. De verdachte is naar het bureau gebracht en de recherche gaat de zaak onder zoeken.

Politie vordert rijbewijs in van dronken bestuurder

ROOSENDAAL - Een 36-jarige inwoner uit Schiedam is maandagavond om half elf in een woning aan de Molenstraat aangehouden omdat hij dronken een aanrijding had veroorzaakt en daarna was weggereden. Getuigen zagen dat een auto in de Molenstraat tegen een geparkeerde auto aan reed. De bestuurder stapte uit en leek dronken. Hij stapte weer in een reed weg. Korte tijd later zagen de getuigen dat de man een woning in de straat binnen gingen. De politie trof de verdachte aan in die woning. Hij werd aangehouden en aan het bureau werd een ademanalyse van hem afgenomen. Toen bleek dat hij bijna vier keer teveel gedronken had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Laatst gewijzigd 14-12-2010 16:30 | © Regio Midden en West Brabant |