Sanoma Uitgevers

Awards 2010

Vierde editie InsideGamer Awards 2010

---

14.12.10

Vanaf vandaag start InsideGamer, de grootste gamewebsite van de Benelux, met de nominaties voor de InsideGamer Awards 2010. De publieksprijs voor de allerbeste game wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De winnaar ontvangt een unieke trofee, eeuwige roem en het officiële InsideGamer Awards-keurmerk die consument de allerhoogste kwaliteit garandeert.

Na het formuleren van alle longlists is het woord nu aan de 700.000 bezoekers van InsideGamer. Want zoals het hoort bij een gamewebsite met een actieve community, kiezen de gamers zelf hun favoriet. Eerdere winnaars van beste game van het jaar zijn: Call of Duty: Modern Warfare, Grand Theft Auto IV en Uncharted 2: Among Thieves. Naast de beste game van het jaar worden er ook awards toegekend per gerne en platform. Op 30 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Jelle van Es, Hoofdredacteur InsideGamer: Het is echt een feest om de InsideGamer Awards te organiseren. Onze bezoekers vinden het fantastisch om te discussiëren over de beste games van het jaar. Dit merken we ook aan de pageviews en bezoeken die in deze periode omhoog schieten. Daarbij weten we dat game-uitgevers het echt een eer vinden om een award in de wacht te slepen, gezien dit een echte publieksprijs is.

Natuurlijk zal InsideGamer in de twee weken rondom de InsideGamer Awards ook veel tijd en moeite stoppen in ludieke overzichten om gamers te vermaken; van de leukste perstripmomenten en de beste games met zombies tot de meest overbodige multiplayers. De Insidegamer Awards 2010 is daarmee een online event dat geen enkele gamer mag missen!