Zetes verhuist vestiging Woerden naar Nieuwegein


NIEUWEGEIN, 20101214 -- Zetes B.V. (onderdeel van Zetes Industries - Euronext Brussel: ZTS) verhuist de vestiging in Woerden per 15 december 2010 naar Nieuwegein. Daarmee integreert het bedrijf de onlangs overgenomen Nederlandse PHI DATA organisatie met het al in Nieuwegein gevestigde bedrijfsonderdeel. Door de verkoop-, project- en serviceorganisaties van beide Midden Nederlandse vestigingen te integreren in Nieuwegein, kunnen alle betrokken medewerkers eenvoudiger met elkaar samenwerken aan de vele projecten voor klanten.

Het bezoekadres van de vestiging in Nieuwegein is: Wattbaan 24, 3439 ML. Eventuele reparaties worden centraal vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Son bij Eindhoven verzorgd.

Over Zetes
Zetes Industries (Euronext Brussels: ZTS) is een toonaangevende Europese producent van oplossingen en diensten met toegevoegde waarde voor de automatische identificatie van goederen en personen. Zetes gebruikt zowel nieuwe als bestaande technologieën (barcode, stemherkenning, RFID, chipkaarten, biometrie) en ontwikkelt Solution Architecture Frameworks die bijdragen tot een verbeterde werking van vele klanten in tal van marktsegmenten: productie, transport, logistiek, retail, gezondheidszorg, financiën, telecommunicatie, overheid en de publieke sector. De Zetes Groep heeft haar hoofdkantoor in Brussel en vestigingen in België, Côte d'Ivoire, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Zetes heeft momenteel meer dan 800 (fulltime) werknemers in dienst; de geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 167,5 miljoen euro. Meer informatie op www.zetes.com.





Ingezonden persbericht