De Skoog: Speciaal muziekinstrument voor speciale scholen


Schoolloods.nl biedt de ´Skoog´ exclusief aan op de Nederlandse onderwijsmarkt

RHENEN, 20101214 -- Schoolloods.nl introduceert de Skoog op de Nederlandse onderwijsmarkt. Het (basis)onderwijs, maar vooral het speciale onderwijs kan profiteren van dit intuïtieve muziekinstrument dat tijdens de BETT 2010, een toonaangevende Engelse beurs voor ICT-toepassingen in het onderwijs, werd geïntroduceerd. De Skoog is alleen bij Schoolloods.nl verkrijgbaar.

Muzikale stimulans voor fantasie en creativiteit
De Skoog is een zachte kubus met felgekleurde ronde uitstulpingen die overal kan worden aangeraakt en ingedeukt. Iedere aanraking, van hard tot zacht, produceert een levensechte muzikale klank. State-of-the-art software vormt het hart van de kubus en produceert de niet van echte muziekinstrumenten te onderscheiden klanken. Kinderen van alle leeftijden kunnen er op een intuïtieve en plezierige manier mee leren, muziek maken en hun creativiteit en fantasie ontwikkelen.

Ook voor kinderen met een beperking
Doordat de kubus eenvoudig kan worden bediend, slechts door aanraking, is deze uitermate geschikt voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De Skoog wordt standaard geleverd met software voor 10 muziekinstrumenten, maar bijvoorbeeld ook voor diergeluiden. Daarmee kunnen kinderen leren welke geluiden verschillende dieren maken. De software kan met een bijgeleverde USB-kabel via de computer worden geïnstalleerd. Meer informatie is te vinden op Schoolloods.nl.

Over Schoolloods.nl
Schoolloods.nl is leverancier van innovatieve hulp- en leermiddelen voor het primair en speciaal onderwijs. Bij voorkeur worden producten aangeboden die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals een speciaal toetsenbord met kleine letters - waarmee kinderen eenvoudiger leren omgaan met de computer, een kindermuis die is afgestemd op de kleinere kinderhand en toetsenborden met een antibacteriële coating. Ook particulieren kunnen in de webwinkel terecht.

Schoolloods