Gemeente Oldebroek


Raadsvergadering 14 december rechtstreeks beluisteren via internet

Op dinsdagavond 14 december om 19.30 uur wordt de vergadering van de gemeenteraad rechtstreeks uitgezonden via www.oldebroek.nl.

Hoe werkt het?
Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop 'beluisteren raadsvergadering'. Als u daarop klikt komt u direct in het scherm van de uitzending. De uitzending start automatisch op het aanvangstijdstip van de vergadering. Uw computer moet wel beschikken over een geluidskaart, speaker en software voor het afspelen van geluidsfragmenten.

Om vooraf te testen of uw computer geschikt is voor het beluisteren van de raadsvergadering, kunt u ook eerst het geluidsarchief uitproberen. U bereikt het geluidsarchief via de link 'Archief uitzendingen raadsvergadering' onder 'Snel naar:' rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl.

Problemen?
Voor problemen met de ontvangst van de uitzending kunt u op de 'help'-functie in het scherm van de uitzending klikken. Onderaan het scherm van de 'help'-functie staan een e-mailadres en telefoonnummer waar u met uw technische vragen terecht kunt.

Achteraf beluisteren
U kunt een vergadering ook achteraf beluisteren of downloaden als mp3-bestand via het geluidsarchief op www.oldebroek.nl. Dat kan per agendapunt. U bereikt het geluidsarchief via de link 'Vergaderingen gemeenteraad' in het menu 'Snel naar:' rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl, daarna kiest u in het vak 'Wat is nieuw in het BIS', 'Geluidsfragmenten raadsvergaderingen'.

Meer informatie
Heeft u vragen over het uitzenden van de raadsvergaderingen? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Oldebroek, e-mail: griffie@oldebroek.nl of telefoon: (0525) 638 312.