Ingezonden persbericht


Persbericht 8 december

Zinnenprikkelende kijkdagen veilinghuis Gavelers

Gavelers Auctioneers organiseert op 14 december a.s. haar tweede veiling, de Winter Sale, in het Hilton hotel in Amsterdam. Ter gelegenheid hiervan lanceert het innovatieve veilinghuis een unieke audiotour, waarbij de experts van Gavelers het publiek meenemen langs de topstukken die onder de hamer gaan tijdens de Winter Sale.

De deelgebieden van de veiling zijn: Ceramiek, Zilver en 20ste Eeuwse Kunst & Design en Fotografie. Experts Marcel Brouwer, Jacob J. Roosjen en Jan Pieter Glerum zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van de veiling. De audiotour biedt, naast inhoudelijke informatie over de topstukken, persoonlijke verhalen van de specialisten over hun favorieten.

Met dit audioprogramma wil Gavelers haar bezoekers een unieke kijk- en luisterervaring meegeven. De audiotour is gratis te beluisteren en te downloaden op de website van Gavelers. Bezoekers kunnen de audiotour meenemen naar de kijkdagen en beluisteren via hun eigen iPod/iPhone, maar er zullen ook audio guides ter plekke aanwezig zijn. De kijkdagen vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 december, in het Hilton Amsterdam.

Bono in Bad, Anton Corbijn Fashion Victims, Yves Saint Laurent, Erwin Olaf

Carice van Houten, Eric van den Elsen Dyptich New Beijing, Weng Fen

Datum veiling: dinsdag 14 december
Data kijkdagen: 11 en 12 december
Locatie: Hilton Amsterdam

www.gavelers.comIngezonden persbericht