Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BAR D'OFFICE VEILT KENNIS FOR LIFE

MUSIC FOR LIFE 2010 initiatief van
Bar d'office en DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK

Bar d'office is het eerste coworking café in Vlaanderen. Het is gelegen in 2060, de meest pittige buurt van Antwerpen, en op 5 minuutjes wandelen van het centraal station.

Coworking is het herdefiniëren van de manier waarop gewerkt wordt. Het idee is eenvoudig: je werkt beter samen dan alleen. Coworking zorgt voor kruisbestuiving en maakt individueel werken zoveel boeiender en gemakkelijker. Meer dan alleen een professionele werkplek biedt coworking vooral een netwerk en interactie met andere ondernemers. Bar d'office is een eetcafé waar coworking centraal staat en heeft onlangs -op 25 november 2010- haar deuren geopend. Nieuwe vestigingen van het concept in steden zoals Leuven en Hasselt staan voor 2011 op de agenda.

Het kan niet anders dan dat op een plek waar kruisbestuiving en interactie centraal staan, de beste ideeën ontstaan. Vorige vrijdag, tussen pot en pint na een drukke werkweek, sloeg bij een 20-tal ondernemers de vonk over wat resulteerde in een spetterend idee voor MUSIC FOR LIFE 2010.

Ondernemers engageren zich om hun creatieve diensten te veilen voor het goede doel. Zo biedt een grafisch bureau het ontwerp van een affiche aan, een ander het ontwerp van een geboorte- of trouwkaart. Bij een architect kan je bieden op ontwerpideeën voor je eigen renovatie en een tuinarchitect wil werk maken van het concept voor je stadstuin of terras. Heb je zin in een fotoshoot, dan kan je bieden op het aanbod van een fotografe, etc... Meer dan 30 creative ondernemers hebben zich nu al gemeld met een aanbod en de komende dagen wordt alles gelanceerd op ebay zodat de veiling kan beginnen.

Bar d'office hoopt nog veel meer ondernemers te vinden die hun expertise willen veilen! Laat ons weten wat je aanbod is en wij zetten het mee op de veiling. Alle ondernemers die op een creatieve manier een dienst willen aanbieden zijn welkom! De inkomsten gaan integraal naar Music for Life. Ondernemers kunnen ons met hun voorstel contacteren via antwerpen@bardoffice.com

PRAKTISCH

Bar d'office
Dambruggestraat 29 - 2060 Antwerpen
www.bardoffice.com