Marian van Nispen per 1 december Manager tv-producties bij Stokvis

14/12/2010 08:15

Pauw, Sanders, Zeilstra & Van Spaendonck

Marian van Nispen per 1 december

Manager tv-producties bij Stokvis Content B.V.

Op 1 december jl. is Marian van Nispen (1960) in dienst getreden als Manager tv-producties van

Stokvis Content B.V., het nieuwe tv-productie bedrijf van René Stokvis.

Zij wordt daar verantwoordelijk voor de productie van alle tv-programma's en het ontwikkelen en/of de aankoop van nieuwe formats voor zendgemachtigden, sponsors en adverteerders.

René Stokvis:

Marian en ik hebben al eerder heel lang en intensief met elkaar samengewerkt. Toen ik besloot opnieuw een Tv-productiebedrijf te starten kwamen we elkaar al snel weer tegen. Ik ben blij dat we weer samenwerken en met haar enorme redactionele en productionele ervaring, ook op 't gebied van non-spot producties, zal zij zeker een belangrijke factor zijn in de verdere uitbouw van het nieuwe bedrijf.

Marian van Nispen:

Het is erg inspirerend om binnen een nieuw en ambitieus bedrijf in een leidinggevende positie gefocust te zijn op het ontwikkelen en produceren van tv-programma's en de relatie met onze klanten verder uit te bouwen.

René en ik hebben samen al heel wat succesvolle programma's opgezet en dat zal nu ook zeker gebeuren. Ik heb het gevoel alsof ik nooit ben weggeweest.

Marian van Nispen was Uitvoerend Producent van o.a. Ik Vertrek, Onverwacht Bezoek, Grenzeloos Verliefd, De Grote Beurt en Het Familiediner.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl