Politie Gelderland-Zuid

Agressieve winkeldief aangehouden

Tiel, 14-12-2010 o De politie heeft maandag aan het eind van de middag een 27-jarige man uit Velddriel aangehouden. Hij was bij een diefstal in een bouwmarkt aan de Bulkweg betrapt door het personeel en kon later aan de politie worden overgedragen.

Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek de winkeldief op het kantoor te zijn gezet. De Velddrielenaar was even daarvoor met een artikel de winkel uitgelopen zonder te betalen. Bij het passeren van de kassa werd het alarm geactiveerd. De winkeldief werd door een medewerker van de bouwmarkt aangehouden waarbij eerstgenoemde zich hevig verzette.

Een tweede verdachte die inmiddels ook buiten was, bemoeide zich ook met de aanhouding maar wist te ontkomen. Uiteindelijk lukte het met meerdere personeelsleden de winkeldief aan te houden. De identiteit van de tweede verdachte is bij de politie bekend. De verdachte uit Velddriel had nog voor 144 Euro aan boetes openstaan en hij werd ook nog door een andere regio gezocht. Hij werd in verzekering gesteld. De politie zet vandaag het onderzoek voort. (14)

Laatst gewijzigd 14-12-2010 8:59 | © Regio Gelderland-Zuid |