Media alert

UNIT4 introduceert nieuwe "Independence" productstrategie ~ Nieuwe producten, plug-ins en cloudmogelijkheden anticiperen op zakelijke veranderingen ~

Sliedrecht, 14 december 2010 - UNIT4 heeft een nieuwe productstrategie geïntroduceerd met de naam 'Independence'. Onder deze strategie brengt UNIT4 de komende twee jaar een reeks nieuwe softwareproducten, partner plug-ins en cloud-mogelijkheden op de markt voor zowel de ERP-oplossing Agresso Business World als de financiële CODA-oplossingen. Deze nieuwe wereldwijde 'Independence'-strategie bouwt voort op de flexibele architectuur van deze oplossingen. Door gebruik hiervan zijn dynamische organisaties in staat om organisatieveranderingen snel en kosteneffectief in de applicatie door te voeren.

Als onderdeel van de 'Independence'-strategie kondigt UNIT4 nu drie nieuwe producten aan:
* 'CODA Cloud Rebel': een nieuwe cloud-gebaseerde oplossing voor CODA-Financials;
* 'Route 66': waarmee gebruikers van Agresso Business World meer keuzevrijheid krijgen in het installeren van updates en het inrichten van de de ERP-oplossing;
* 'Topaz': Een nieuwe e-learning partner plug-in voor de Agresso en Coda Financials producten.

Deze aankondigingen zijn gericht op een groeiende groep gebruikers van bedrijfssoftware die niets meer zien in de 'alles-of-niets-aanpak' van de grote ERP-aanbieders. "Middelgrote bedrijven keren de reuzen onder de ERP-aanbieders steeds vaker de rug toe. Daarom groeien onze licentie-inkomsten sneller dan die van de grootste aanbieders op de markt," aldus Ton Dobbe, VP Product Marketing bij UNIT4. "Bedrijven merken in toenemende mate dat de ERP-oplossingen van de grote aanbieders weinig flexibel en daardoor zeer kostbaar zijn in het doorvoeren van veranderingen zoals fusies, overnames en nieuwe wet- en regelgeving. Hierdoor zijn ze erg afhankelijk van externe IT-consultants."

Meer dan zesduizend klanten verspreid over meer dan honderd landen gebruiken de softwareoplossingen Agresso Business World en CODA. De Route 66-productstrategie voor Agresso Business World bouwt verder op de VITA-architectuur waarmee gebruikers na de implementatie eenvoudig, snel en effectief wijzigingen doorvoeren aan het systeem zonder dat de hulp nodig is van externe IT-consultants.

CODA Cloud Rebel is een aanvulling op de LINK-architectuur van CODA. Die geeft financiële managers de mogelijkheid om eenvoudig extra oplossingen toe te voegen of veranderingen aan applicaties door te voeren zonder dat ze het risico lopen de controle te verliezen of in strijd met regelgeving te handelen.

UNIT4 Topaz is een e-learningoplossing die samen met Datango is ontwikkeld. Hiermee kunnen zakelijke gebruikers op elk moment eenvoudig softwaretrainingen van Agresso Business World en/of CODA volgen, zonder reiskosten te maken, trainers in te huren of groepssessies te organiseren.