Ingezonden persbericht


Persbericht

Eindhoven, 14 december 2010

IFS benoemt Lieke van Sprundel tot Director Marketing & Sales

IFS benoemt Lieke van Sprundel (44) tot Director Marketing & Sales. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor het creëren van marktleiderschap van IFS in de projectgestuurde industrie. Het realiseren van omzetgroei van IFS Benelux in deze branche en het ondersteunen van bestaande klanten in hun strategische uitdagingen behoren tot haar taken. Persoonlijke aandacht en de aanwezige branche-expertise vormen hierbij een cruciale rol.

Van Sprundel heeft bij onder andere Oracle en Xerox een aanzienlijke staat van dienst opgebouwd op het gebied van verkoop en marketing. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het begeleiden van veranderingstrajecten die gericht zijn op het verhogen van de flexibiliteit en betrokkenheid van medewerkers.

'Ik ben zeer verheugd om bij IFS aan de slag te gaan. Ik verwacht een succesvolle bijdrage te leveren aan het formuleren van prikkelende doelstellingen en deze vervolgens samen met mijn team te realiseren', zegt Van Sprundel. 'Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring veel kan bijdragen aan het succes van IFS Benelux. Mijn ambitie is het creÑ'ren van betrokken en enthousiaste klanten, partners en medewerkers, zodat IFS binnen drie jaar de meest gewilde leverancier is in onze focusmarkten. Ik zet me hier vol passie en energie voor in!'

'De ervaring van Van Sprundel in het begeleiden van veranderingstrajecten in organisaties vanuit zowel haar leidinggevende als commerciële functies levert onze klanten en onze medewerkers een grote meerwaarde bij het bereiken van de strategische doelstellingen', zegt Nico van Heuven, algemeen directeur van IFS Benelux.

####
Over IFS
IFS is een beursgenoteerde onderneming (OMX STO: IFS), opgericht in 1983, die de ERP-suite IFS Applications(TM) ontwikkelt, levert en implementeert. IFS Applicationns is een complete, op componenten gebaseerde ERP-suite die gebouwd is op SOA-technologie. IFS richt zich op flexibele bedrijven waarin (een van) de volgende kernprocessen centraal staan: service- & asset-beheer, productie, supply chain en projecten. Het bedrijf heeft 2.000 klanten en is met 2.700 medewerkers actief in vijftig landen. IFS behaalde in 2009 een netto-omzet van 260 miljoen euro. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com.




Ingezonden persbericht