IVA GROEP schenkt productie printer aan het GLR


ROTTERDAM, 20101214 -- Na de aanschaf van een nieuwe productie printer voor digitaal drukwerk, rees de vraag bij IVA wat te doen met de oude, nog goed werkende printer (aanschaf ¤ 250.000,=). Omdat IVA met het bekende IVA Sponsor Plan altijd goede doelen, verenigingen en scholen wil helpen, leek het een goed idee om de printer gratis aan te bieden bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zij vonden het een goed initiatief en inmiddels staat de printer er.

De printer zal door het Grafisch Lyceum gebruikt worden om studenten een betere kijk te geven op digitaal drukken en printen.

"In kleinere oplages digitaal drukken is de trend in de grafische markt en daarom is het erg belangrijk dat studenten die klaar worden gestoomd voor de grafische industrie al in een vroeg stadium hiermee kennis maken", aldus Jaap Valk, Algemeen Manager van IVA GROEP. "Wij zijn blij dat wij met het aanbieden van deze printer een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de studenten, zeker omdat onze ontwerpstudio al jaren stagiaires begeleidt van het Grafisch Lyceum en vele studenten hun posters bij ons laten printen".