124 kleutertjes treden samen in het huwelijk

14/12/2010 15:31

KORTRIJK XPO

Naar aanleiding van de beurs Wij trouwen 2011 in Kortrijk Xpo treden op donderdagvoormiddag 13 januari om 10.30u niet minder dan 124 kleutertjes samen in het huwelijk tijdens een unieke en ludieke plechtigheid in het Meeting Center van Kortrijk Xpo. Dit alles onder het moto: "6-jarigen geven het goede voorbeeld".

Trouwen opnieuw populair

In de lente van dit jaar zijn 12,5 procent meer mensen getrouwd dan in dezelfde periode vorig jaar. Nu het ergste van de economische crisis achter de rug lijkt, durven mensen immers weer belangrijke engagementen aan te gaan en het huwelijk is daar één van. Dit blijkt uit de notarisbarometer van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat.

6-jarigen geven het goede voorbeeld

Dat trouwen opnieuw populair is willen 124 kleutertjes uit Kortrijk extra in de kijker plaatsen en dit op de grootste huwelijksbeurs van het land: WIJ TROUWEN te Kortrijk Xpo. Op 13 januari - 1 dag voor de officiële opening van de beurs - geven zij elkaar het ja-woord tijdens een unieke huwelijksplechtigheid. Van een ceremoniemeester, huwelijksfotograaf en burgemeester tot het bruidsboeket, de ringen en een heuse huwelijksreceptie- Alles dus zoals bij een traditionele huwelijksplechtigheid maar met 2 grote verschillen: de hoofdrolspelers zijn pas 6 jaar oud en ze zijn in totaal met 124!!

Wij trouwen 2011

De huwelijksbeurs Wij trouwen is dit jaar toe aan de 16de editie en wordt algemeen aanzien als de grootste huwelijksbeurs van België. Ieder jaar opnieuw zorgt de beurs voor een heuse stunt. Vorig jaar werd het grootste bruidsboeket ter wereld - met een lengte van 65 meter en meer dan 3.500 verse bloemen - gerealiseerd en goedgekeurd door het Guinness book of records. Dit jaar treden 124 kleutertjes samen in het huwelijk!!

Wij trouwen 2011 vindt plaats op 14, 15 & 16 januari in Kortrijk Xpo. Op vrijdag is de beurs toegankelijk van 18u tot 22u, op zaterdag en zondag van 13u tot 19u. Alle info en toegangskaarten in voorverkoop: www.wij-trouwen.be.