Ingezonden persbericht


Persbericht

Serious Retweets

Eindhoven 14 december 2010

400 Mensen gezocht voor erehaag 3FM DJ's.

Enige tijd geleden is het project Serious Retweets van start gegaan.Serious Retweets zet verschillende social media in om uiteindelijk zo veel mogelijk geld op te halen voor het Glazen Huis 2010. Ook de lokale politici doen mee.

In de afgelopen weken heeft Serious Retweets verschillende prijzen weggegeven. Zo zijn er enkele mensen blij gemaakt met een ballonvaart en kaartjes voor het Nationale Toneel maar kunnen volgers ook korting krijgen bij de Drie Gezusters in Eindhoven op een lunch of diner.

Daarnaast kunnen mensen zich nu aanmelden bij het Rode Kruis om mee te doen met het vormen van een erehaag. Op de finale avond zullen de DJ's die het Glazen Huis uitgaan, van de Markt in Eindhoven lopen naar het 18 Septemberplein. Hier zullen ook alle optreden verzorgd worden door onder andere Anouk en Guus Meeuwis.

Om deze avond en de DJ's wat extra glans te geven, zal er een erehaag gevormd worden langs de route die de DJ's zullen lopen. Hiervoor zijn 400 mensen nodig die met een fakkel in de hand, de DJ's aanmoedigen in hun gang naar het andere plein.

In samenwerking met het Rode Kruis mag Serious Retweets deze mensen leveren. Mee doen is heel simpel. Je kan op www.seriousretweets.nl het bericht vinden van de erehaag. Hierin staat vermeld bij welk email adres de mensen zich kunnen aanmelden. Het Rode Kruis neemt dan contact op over de precieze uitvoering. Zeker is dat de erehaag tusse 20:30-22:30hr gevormd zal gaan worden. Een once in a lifetime experience dus.

Noot voor de redactie,