Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

14 December 2010

Nieuwe editie Wonen.nl de krant

HEEMSKERK - Wonen.nl verspreidt op 14 december 2010 alweer de derde editie van Wonen.nl de krant. Deze landelijke krant wordt huis aan huis bezorgd. In de krant is een groot aantal woonproducten opgenomen, die op de bijbehorende website www.wonen.nl extra worden belicht. .

10 jaar Wonen.nl
Wonen.nl bestaat 10 jaar en om dat te vieren geven we een aantal edities uit van Wonen.nl de krant. Deze landelijke krant wordt verspreid in een oplage van 400.000 stuks onder een zorgvuldig geselecteerd lezerspubliek in het hogere segment. De full colour Wonen.nl de krant wordt huis aan huis verspreid via de welbekende 'sealpack'

Unieke Zoekcode
Wonen.nl creëert een goede wisselwerking tussen print en online. Door middel van een unieke zoekcode kan uitgebreide informatie over producten uit de krant op de website teruggevonden worden. Daar wordt vervolgens ook gelinkt naar de leverancier van desbetreffend product.

Online platform
Wonen.nl is een onderdeel van Pressofoon B.V. en is al 10 jaar een ijzersterk merk in de woonbranche. De website is een online platform waar de consument de producten kan vinden die hij/zij zoekt. Naast de krant is het voor de consument mogelijk om op de website een gratis magazine op maat te bestellen. Zij selecteren zelf artikelen en ontvangen het tijdschrift binnen twee werkdagen gratis thuis.

Noot voor de redactie,