Gemeente Best

Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen

14-12-2010

Bij de openbare bekendmakingen kunt u lezen dat het voorontwerpbestemmingsplan voor de bedrijventerreinen vanaf 15 december 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied van dit bestemmingsplan bestaat uit de bedrijventerreinen 't Zand, Breeven, Heide en T-Best Noord. Ook sportpark Leemkuilen en de tennisbanen aan de Dommel zijn opgenomen in het plangebied.

Wij geven u graag meer informatie over het bestemmingsplan en de procedure. Hiervoor organiseren wij twee bijeenkomsten: één voor ondernemers, bewoners en overige gebruikers van de bedrijventerreinen en sportterreinen die zijn opgenomen in het bestemmingsplan en één voor omwonenden. Voor deze bijeenkomsten nodigen wij u graag van harte uit.


* Bijeenkomst vooral voor ondernemers, bewoners en overige gebruikers van de bedrijventerreinen en sportterreinen die zijn opgenomen in het bestemmingsplan: op 10 januari 2011 tussen 16.00 uur en 18.00 uur in de burgerzaal in het gemeentehuis te Best. U kunt binnenlopen en in een persoonlijk gesprek vragen stellen over het bestemmingsplan.

* Bijeenkomst voor de omwonenden van de bedrijventerreinen: op 10 januari 2011 vanaf 19.30 uur in de burgerzaal in het gemeentehuis te Best. Tijdens deze bijeenkomst geeft de gemeente een presentatie over het bestemmingsplan en de gevolgen daarvan voor de omwonenden. De presentatie start om 19.30 uur, komt u dus op tijd.

Voor beide bijeenkomsten hoeft u zich niet op te geven.

Tot en met 25 januari 2011 kunt u als ingezetene van Best of anderszins belanghebbende een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeente. Hiervoor kunt u tijdens de openingsuren van de Gemeentewinkel het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij de balie van afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best.

Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeentebest.nl > projecten > actualisatie bestemmingsplannen > Bedrijventerreinen.
---