KRO

Ontmoet de VRijland-acteurs op jouw eigen school!

Uitzenddatum: 15/12/2010

Is jouw school de grootste VRijland fan? Geef je dan nu op via www.vrijlanders.nl

De KRO-jeugdserie VRijland heeft inmiddels al vele trouwe fans! Daarom willen wij de school met de grootste fans trakteren op een exclusief bezoek van de VRijland-cast . Op woensdag 15 december aanstaande mag de winnende school zich gaan opmaken voor de enthousiaste acteurs die een kijkje in jouw klas komen nemen. Uiteraard vertrekken zij niet voordat zij hun handtekening op jouw schooltas hebben gezet en al jullie vragen naar lieve lust hebben beantwoord! Nieuwsgierig? Geef je snel op via de website www.vrijlanders.nl en lees wat er van jou en jouw school verwacht wordt.

Over de serie
Het dorp Rijland, is een rustig plattelandsdorp. Schijn bedriegt, want als de kinderen uit het dorp op vrij van school hebben, beleven ze de gekste avonturen. In VRijland is te zien hoe de strijd om een schatkaart, de liefde en ambities hun vriendschappen zwaar op de proef stellen.

De dagelijkse serie VRijland draait om de belevenissen van de kinderen buiten schooltijd. Sommige kinderen zijn nieuw in het dorp en moeten vechten voor hun plekje, andere wonen er al hun hele leven. De één is op zoek naar avontuur, de ander is stiekem verliefd. Er wordt gedanst en slootje gesprongen. Vrienden komen voor elkaar op en halen kattenkwaad uit. Koeien worden gemolken en brommers gerepareerd.

Iedereen is anders, en samen leven ze in een doodgewoon dorp. Van boerengezin tot pleeggezin en van snackbarfamilie tot éénoudergezin. Maar ook pony's, schapen, konijnen,koeien en een trouwe hond lopen er vrolijk rond.

VRijland is een productie van NL Film i.s.m de KRO.

VRijland, iedere schooldag rond 18.00 uur bij de KRO op Z@pp/Ned.3

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken:

Noot voor redacties

E: sabine.lorsheijd@kro.nl
T: 035 671 3792

Note voor de redactie (