Gemeente Leudal


Nieuws

Voorlichtings- en instructieavond Hart voor Leudal

EHBO Roggel houdt in samenwerking met de RAV Limburg-Noord op woensdag 15 december 2010 een voorlichtings- en instructieavond over het project Hart van Leudal. Deze avond vindt plaats in het gebouw van de EHBO, Pastoor Schippersstraat 4 te Roggel en begint om 19.30 uur. De avond is vrij toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Leudal.

Tijdens de avond zal voorlichting gegeven worden over het project en bestaat de mogelijkheid zich direct in te schrijven voor het alarmeringssysteem. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u een geldig identiteitsbewijs en een kopie van uw reanimatie/AED-certificaat meeneemt. Ook inwoners die de cursus reanimatie nog niet hebben gevolgd zijn van harte welkom en kunnen zich op diezelfde avond aanmelden voor het volgen van een cursus. De cursuskosten worden door de gemeente betaald onder de voorwaarde dat u zich aanmeldt voor het alarmeringssysteem.

De instructie is eenmalig en een verplicht onderdeel alvorens u zich kunt inschrijven.

Op onze website (www.leudal.nl) kunt u meer informatie vinden onder projecten en plannen. Onder het kopje Hart voor Leudal treft u ondermeer de folder aan, een overzicht van de geregistreerde AED's en een overzicht van veelgestelde vragen. Tevens vindt u meer informatie op de website www.burgerhulpverleninglimburg.nl.