FloraHolland


Start nieuwe centrale beeldbank FloraHolland op 15 december 2010

FLORAHOLLAND (9 december 2010) - FloraHolland start op 15 december met de nieuwe centrale beeldbank. Hiermee ontstaat één werkwijze voor het insturen en beheren van foto's voor alle FloraHolland klokken waar beelden van kwekers geprojecteerd worden op het klokfront. Om de nieuwe beeldbank te kunnen introduceren zijn op 15 december beide bestaande beeldbanken buiten gebruik tussen 09:00 uur en 14:30 uur. U kunt gedurende die tijd geen foto's insturen via de website of via uw fotosoftware. Een kweker die een Electronische Aanvoer Brief verstuurt met daarin een fotoID van een nog in te sturen foto, moet er voor zorgen dat de foto na 14.30 uur alsnog in de centrale beeldbank wordt geplaatst. Na 14.30 uur wordt automatisch gebruik gemaakt van de nieuwe centrale beeldbank.

In de centrale beeldbank is het gebruik van fotoID's verplicht bij het insturen van een foto. FloraHolland heeft bestaande foto's met fotoID uit de oude beeldbank en beeldencentrale overgezet naar de centrale beeldbank.
Een Aalsmeer-aanvoerder met assortimentsfoto's zonder ID in de oude Aalsmeer beeldcentrale kan deze overzetten met de importeerknop op de nieuwe centrale beeldbank. Dit kan vanaf 15 december na 14:30 uur. Foto's zonder ID worden nog tot 1 juni 2011 gekoppeld aan de Aalsmeer partijen.

Uitgebreide informatie
Op deze pagina's op onze website vindt u alle informatie over de centrale beeldbank.
Heeft u na het lezen van de informatie op onze website nog vragen? Mail dan naar Servicepunt@FloraHolland.nl of bel op werkdagen tussen 06:00 en 17:00 uur met 0297-397000 (menuoptie 2 "elektronische dienstverlening"). Op 15 december is het servicepunt geopend tot 20:00 uur.