Portaal

Start nieuwbouw Groot Proffijt Oegstgeest

HILLGATE Properties en woningcorporatie Portaal geven op woensdag 15 december a.s. het startsein voor de nieuwbouw van Groot Proffijt in Oegstgeest. Het plan bestaat uit 29 huurappartementen, 140m² winkelruimte en 40 parkeerplaatsen. Portaal wordt eigenaar van de woningen en 38 parkeerplaatsen en breidt hiermee haar werkgebied uit naar de gemeente Oegstgeest.

Wethouders Wendelien Tönjann en Betty van Oortmerssen van de gemeente Oegstgeest verrichten op woensdag 15 december om 16.00 uur een feestelijke starthandeling voor het nieuwbouwproject. Groot Proffijt ligt aan het Boerhaaveplein in Oegstgeest direct ten noorden van het kanaal. De verwachte oplevering van het plan is eind 1e kwartaal 2012.

Van de 29 woningen verhuurt Portaal 18 appartementen als sociale huurwoning en 11 levensloopbestendige appartementen in de vrije sector. De sociale huurwoningen worden in de eerste helft van 2011 geadverteerd op Woonzicht. Deze woningen hebben een woonoppervlak van 60 tot 65m² en zijn ideaal voor starters. Bij de woningen hoort een parkeerplaats in de garage. Woningzoekenden met belangstelling voor een ruim 3-kamer appartement van 80-100 m² in de vrije sector kunnen zich nu al inschrijven als belangstellende via Portaal op 0800 767 82 25. Portaal houdt de belangstellenden op de hoogte van de start verhuur, ongeveer een half jaar voor oplevering.

U bent van harte welkom om de feestelijke starthandeling van Groot Proffijt bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 15 december om 16.00 uur aan het Boerhaaveplein in Oegstgeest.

Neem voor meer informatie contact op met Corinne den Ouden, communicatieadviseur Portaal, via 06-13902281
of corinne.d.ouden@portaal.nl

Portaal