Brand in Kerstetalage van Maik de Boer in The Society Shop.

15/12/2010 09:47

Triple P Entertainment

PERSBERICHT

Bussum, 15 december 2010

Brand in speciale Kerstetalage The Society Shop Amsterdam.

Dinsdagavond 14 december is de speciale Kerstetalage die stylist Maik de Boer ontworpen heeft voor The Society Shop afgebrand.

De speciale Kerstetalage was sinds maandag 13 december in volle glorie te bewonderen in The Society Shop, op de hoek Van Baerlestraat en PC Hooftstraat. Dinsdagavond ontstond er brand in de etalage die naar alle waarschijnlijkheid is veroorzaakt door oververhitting doordat enkele elektriciteitssnoeren waren weggewerkt onder een kleed en een te volle stekkerdoos.

De etalage brand werd tijdig door het personeel van The Society Shop ontdekt waarmee verdere schade werd voorkomen. Jolien Snijder van The Society Shop reageert dan ook opgelucht: "Gelukkig is de brand beperkt gebleven tot de etalage .Het is natuurlijk wel ontzettend sneu voor gaststylist Maik de Boer die er zo hard aan gewerkt heeft om de mooiste Kerstetalage van Nederland te ontwerpen."

Maik de Boer toonde hoe je met fashion, style en veel glamour kunt schitteren aan de dinner table. Maik de Boer: "Ik ben me rot geschrokken! Gelukkig is er alleen materiële schade en valt het voor The Society Shop allemaal wel mee. Maar het is zo jammer van al het werk. Wat een domper. Al die mooie spullen afgebrand, en dat allemaal door enkele elektradraden die ik dacht mooi weg te werken onder een tapijt. Dat was eens maar nooit meer!"

Energieveilig.nl is een initiatief van de Nederlandse Netbeheerders. Daniëlle Nicolaas, woordvoerster van Energieveilig.nl : "Het risico op brand in huis neemt toe in december. Dat komt doordat men onachtzaam alle verlichtingen aansluit en zich niet realiseert dat er overbelasting, oververhitting en kortsluiting kan ontstaan. Met niet goed afgerolde haspels, overvolle stekkerdozen en brandbare versieringen te dicht bij feestverlichting, vergroot je de kans op een brand."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.