Politie Utrecht

Persbericht Binnensticht, 09.45 uur

Utrecht, 15-12-2010

Vuurwerk door brievenbus

DE BILT- Op dinsdagavond werd vuurwerk door een brievenbus gegooid. De deur raakte beschadigd.

Omstreeks 23.00 uur lagen de bewoners van een woning aan de Rogier van der Weydenlaan in bed toen zij een harde knal hoorde. Zij gingen poolshoogte nemen en zagen dat de brievenbus in de deur door vermoedelijk een stuk vuurwerk was opgeblazen. Een deel van de brievenbus had zich geboord in de woonkamerdeur. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Binnensticht.

Gewond

BILTHOVEN- Op dinsdagochtend raakte een automobiliste gewond bij een verkeersongeval.

Omstreeks 08.15 uur werd de 61-jarige automobiliste uit Bilthoven vermoedelijk onwel toen ze over de Berlagelaan reed. Zij reed van de weg af, reed door een plantsoen en over een voet en fietspad en kwam tot een boom tot stilstand. De vrouw kwam vast te zitten in haar auto en de brandweer moest er aan te pas komen om haar uit haar benarde positie te halen. Medisch personeel werd met een traumahelikopter ingevlogen. De vrouw werd uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis.

Tegen boom en in greppel

BILTHOVEN- Op dinsdagmiddag raakte en automobilist gewond bij een aanrijding. Omstreeks 12.55 uur kreeg de politie de melding dat een auto van de weg was afgeraakt aan de Soestdijkseweg noord. Agenten troffen in de auto de 23-jarige bestuurder uit Maarssen aan. Hij was versuft en mogelijk onder invloed van middelen. Gezien zijn gezondheidstoestand werd hij vervoerd naar het ziekenhuis. Onderzoek wees uit dat de automobilist eerst een boom had geraakt en vervolgens in een greppel terecht was gekomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.