Warchild


Hizi Hair haalt 19.767,00 op voor War Child

15 december 2010 - Van 15 t/m 20 november 2010 werden in de 54 vestigingen van de kappersketen Hizi Hair in totaal 975 kinderen t/m 12 jaar geknipt voor War Child. Dit betekende een opbrengst van EUR 15.167,00. De organisatie besloot nog eens EUR 10,00 extra per Hizi Hair medewerker te doneren. Met 423 salonmedewerkers, 28 franchisenemers en 9 hoofdkantoormedewerkers betekent dit EUR 4.600,00 extra, waarmee het totaal op EUR 19.767,00 komt! Met deze bijdrage kan War Child 1647 kinderen ondersteunen.

cheque overhandiging hizi hair War Child en Hizi Hair, a perfect pair Naast zo veel mogelijk geld inzamelen voor War Child, wilde Hizi Hair met deze actie haar klanten en kinderen informeren over de problematiek rondom oorlogskinderen. Hizi Hair is voor het derde jaar op rij Business Partner van War Child en gelooft dat investeren in jonge mensen bijdraagt aan een betere toekomst. War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. Met een creatieve aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van sport, spel, theater, muziek en ICT, helpt War Child kinderen hun oorlogservaringen te verwerken. Psychosociale ontwikkeling, onderwijs en bescherming van kinderen staan centraal.. War Child is actief in 12 landen wereldwijd en bereikt wekelijks gemiddeld 15.000 kinderen. Foto: chequeoverhandiging bij Hizi Hair

Elle van Rijn steunt Hizi Hair voor War Child
Schrijfster en actrice Elle van Rijn draagt de actie van Hizi Hair voor War Child een warm hart toe en liet haar kinderen knippen bij Hizi Hair om de actie te ondersteunen. "Fantastisch dat Hizi Hair deze actie voor War Child doet! Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe kwetsbaar kinderen zijn. Het gaat je als ouder aan het hart om te zien hoe kinderen in oorlogsgebieden opgroeien. Kinderen zijn de toekomst, worden later leiders. Het is mooi om te zien hoe War Child deze kinderen helpt hun ervaringen te verwerken en zo de cirkel te doorbreken."

Bij Hizi Hair kun je 6 dagen per week binnenlopen zonder afspraak. De professionele en gepassioneerde hairstylisten adviseren je graag over de laatste trends en knip en kleurmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.hizihair.nl.

Lees hier meer over de actie die Hizi Hair voor War Child heeft georganiseerd

War Child is ontzettend trots op Hizi Hair en bedankt alle medewerkers voor hun inzet en het geweldige resultaat!