Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

15 december 2010

---

Laat Osdorp Stralen!

15 december 2010

De traditie zet zich voort! Evenals voorgaande jaren kunnen bewoners van Osdorp worden beloond voor het feestelijk verlichten van hun huis, tuin, balkon of straat. Het gaat om versieringen die buiten en vanaf de straat zichtbaar zijn. Dit jaar gaat het nog om Osdorp maar wie weet komen we volgend jaar in heel Nieuw West!

Jury

Een jury, die bestaat uit o.a. stadsdeelbestuurders en raadsleden, rijdt op 22 december langs de adressen, die zijn aangemeld. Zij beslist dan welke bewoners een prijs krijgen. De hoofdprijs is een enorme wisselbeker, die vorig jaar door Henk en Yvonne Broerse is gewonnen. Verder zijn er nog prijzen voor bewoners of winkeliers met de mooiste verlichting en versiering.

De deelnemers worden uitgenodigd om dezelfde avond tussen 20.00 - 21.00 uur naar het stadsdeelkantoor Osdorpplein 1000, te komen waar de voorzitter van de jury de prijswinnaars bekend maakt.

Aanmelden

Wilt u meedoen en in aanmerking komen voor een beloning of wilt u uw buren opgeven?Dan kunt u zich tot en met 21 december aanstaande aanmelden bij stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. Cootje Voogel-Noya op 020 253 8847 of info@nieuwwest.amsterdam.nl

Vermeld wel even uw telefoonnummer of emailadres in uw aanmelding.

Laat Osdorp stralen

---