Gemeente Binnenmaas

MEE Zuid-Hollandse eilanden kan helpen

15-12-2010

Mee Zuid-Hollandse eilanden

MEE Zuid-Hollandse Eilanden is er voor alle mensen met een beperking, ontwikkelingsachterstand of chronische aandoening en voor hun omgeving.

Persoonlijk advies

MEE Zuid-Hollandse Eilanden heeft als doel het bieden van ondersteuning op maat, zodat mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk aan het maatschappelijk leven deel kunnen nemen. Veel mensen met een beperking en/of hun omgeving hebben veel (praktische) vragen. De consulenten van MEE helpen bij het beantwoorden daarvan.
Voorbeelden hiervan zijn:

* samen vaststellen wat u nodig heeft en adviseren bij het aanvragen van hulp;

* hulp bij het invullen van formulieren;

* bemiddelen bij organisaties en instanties voor de zorg die u nodig heeft;

* mantelzorgondersteuning en vrijwilligersondersteunin
* U kunt MEE Zuid-Hollandse Eilanden kosteloos inschakelen.

Spreekuur MEE Zuid-Hollandse eilanden

Op maandagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur is er een consulent op het gemeentehuis van Binnenmaas aanwezig. Op dit spreekuur kunt u zonder afspraak terecht. Wilt u er zeker van zijn, dat u op een bepaald tijdstip terecht kan, maak dan een afspraak met de telefoniste van de gemeente Binnenmaas, telefoonnummer 078 676 44 33.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over wat MEE u kan bieden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van het Servicebureau, via telefoonnummer 0900 - 20 20 672 (lokaal tarief). U kunt ook een mail sturen naar servicebureau@meezhe.nl.