Dienstenbond CNV

Nieuws

15 december 2010

Nieuwe Rabo cao alweer op komst

Het duurt nog wel even, maar in februari 2011 gaan de onderhandelingen voor de nieuwe cao Rabobank 2011-2012 alweer van start. Tijd dus om uw mening te vragen over een aantal onderwerpen die CNV Dienstenbond belangrijk vindt.

Voorstellenbrief
Zoals bij elke nieuwe cao maakt CNV Dienstenbond een voorstellenbrief met daarin alle voorstellen die wij als vakbond graag willen doen in het belang van de medewerkers. Natuurlijk hebben wij daar zelf ideeën over, maar we horen natuurlijk ook graag uw opvattingen en voorstellen.

Daarom aan u de vraag
Om op het bijgevoegde formulier uw mening te geven over de genoemde onderwerpen. Natuurlijk kunt u ook nog zelf onderwerpen toevoegen, dus doe dat gerust. Op het reactieformulier worden een aantal punten die CNV Dienstenbond bij uw werkgever zou willen neerleggen kort uitgelegd, zodat u weet wat we bedoelen.

Voorstellenbrief en planning
Wij zullen uw reacties verzamelen en vervolgens samen met de kaderleden in de Rabo BLG de voorstellenbrief definitief samenstellen. Deze brief zal dan vervolgens op 10 februari 2011 aan de Rabobank worden verzonden, waarna de onderhandelingen op 9 maart 2011 van start zullen gaan.

Fijne feestdagen
Voor nu alvast fijne feestdagen gewenst en graag tot in 2011!

Vragen
Als u vragen heeft over de nieuwe cao of over andere zaken, stel ze zeker. U kunt contact opnemen met uw cao onderhandelaar, Sandra Hendriks, s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl.

Rabo BLG
Tijdens de cao onderhandelingen zullen er ook twee CNV-kaderleden aanwezig. Dit zijn Paul Oosterhoff en Patrick Hoenselaar. Zij maken deel uit van onze bedrijfsledengroep, een groep van actieve CNV-leden binnen de Rabobank. Heeft u ideeën of wilt u meedoen, laat het dan weten aan Walter Bergevoet, voorzitter van de Rabo BLG. W.Bergevoet@remove-this.rn.rabobank.nl of aan Sandra Hendriks, s.hendriks@remove-this.cnvdibo.nl.

Collega's
Lid zijn van de vakbond betekent meebeslissen, mee praten en invloed uitoefenen. Hebt u collega's die wel mee willen praten maar geen lid zijn? Dan kent u de oplossing. Kijk op www.cnvdienstenbond.nl en maak ze lid!