Uitreiking Gezond Sporten sponsorpakketten aan Eindhovense jeugdteams

15/12/2010 14:52

Menzis

PERSUITNODIGING

Meer dan 200 leden van twintig Eindhovense jeugdsportteams ontvangen vandaag (woensdag 15 december) in het Philips stadion in Eindhoven een Gezond Sporten sponsorpakket. De jeugdsportteams werden de afgelopen maanden uitverkoren door de inwoners van Eindhoven. Zorgverzekeraar Menzis reikt de meer dan 200 pakketten uit aan de jeugdige sporters. Met deze actie wil Menzis gezond bewegen onder jongeren stimuleren. De uitreiking wordt ondermeer opgeluisterd door PSV-mascotte Phoxy.

Inwoners van Eindhoven waren in oktober en november door Menzis opgeroepen hun favoriete jeugdteam te nomineren voor een gratis Gezond Sporten sponsorpakket. Aan deze oproep werd volop gehoor gegeven.

Graag willen wij u uitnodigen om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de sponsorpakketten aan 20 jeugdteams uit de gemeente Eindhoven op woensdagmiddag 15 december.

Programma 15 december

14.30 uur : Ontvangst en welkomstwoord in Eetcafé De Verlenging (PSV Stadion, Frederiklaan Eindhoven ingang 3, zuid-west hoek) door Gijs Rotteveel, manager Sales Menzis;

15.15 uur: Mogelijkheid op de tribune een foto te maken van alle winnende teams;

15.30 uur: Uitdelen van de sponsorpakketten;

16.00 uur: Einde programma kinderen;

16.00 uur: Ontvangst relaties in restaurant Avant-garde (PSV Stadion,

ingang 7, 3e etage) onder het genot van een hapje en drankje;

17.30 uur: Einde programma.

Wilt u ons alstublieft per mail (wijnberg.m@menzis.nl) laten weten of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen?

Goede zorg garanderen

Het garanderen van de beschikbaarheid van kwalitatief goede en betaalbare zorg voor onze leden. Nu én in de toekomst. Dat is waar Menzis voor staat. Preventie door beweging speelt daar een essentiële rol in. Menzis doet dat samen met gemeenten en sportclubs. Het doel: kinderen in beweging te brengen, goed bewegingsonderwijs te ondersteunen en daardoor te zorgen dat ze in beweging blijven. Naast de concrete beweeg- en sportprogramma's wordt ook veel aandacht besteed aan voorlichting en educatie.

http://www.menzis.nl