Gemeente Geertruidenberg


Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Beek-Schep

Mevrouw Elisabeth van Beek-Schep (67) uit Raamsdonksveer heeft uit handen van burgemeester Meijer op woensdag 15 december de versierselen behorende bij de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau gekregen.

Foto van mevrouw Beek-Schep met onderscheiding Zij ontving de onderscheiding tijdens een bijzondere vergadering van het bestuur van De Antonetta Stichting in de Antonettahoeve in Raamsdonksveer.

Mevrouw Van Beek-Schep is sinds 1968 bestuurlijk actief voor de Antonetta Stichting, een woningstichting voor huisvesting van senioren in Raamsdonksveer. In de periode van 1987 tot 1993 was zij voorzitter. Op 1 januari 2010 heeft zij haar bestuurslidmaatschap officieel neergelegd, maar ze bleef daarna nog even aan als adviseur en om haar opvolger in te werken.

Mevrouw Van Beek-Schep was verder enkele jaren actief als bestuurslid van Zorgorganisatie Het Hoge Veer in Raamsdonksveer en lid van de Kerkenraad van de Hervormde Gemeente Raamsdonk, en diaken van het College van Diakenen van de Hervormde Gemeente.