Gemeente Baarn

Naturalisatiedag op 15 december

Dinsdag 15 december 2010 is het Nationale Naturalisatiedag. Iedere gemeente in Nederland organiseert een feestelijke ceremonie om nieuwe staatsburgers welkom te heten in Nederland en ze te feliciteren met de verwerving van hun Nederlanderschap. De gemeente Baarn organiseert die dag ook een feestelijke ceremonie voor mensen die het afgelopen jaar Nederlander zijn geworden en geregistreerd zijn als inwoner van Baarn. Waarnemend burgemeester Vries zal die middag de nieuwe Nederlanders welkom heten.

Nederlandse vlag klein De uitnodigingen voor de ceremonie zijn al verzonden. Tijdens de ceremonie worden de officiële naturalisatiebesluiten uitgereikt en moet een verklaring van verbondenheid worden afgelegd. Ter omlijsting van de feestelijke gebeurtenis worden er typisch Hollandse gerechten geserveerd.

Meer informatie
De ceremonie vindt plaats in De Speeldoos, Rembrandtlaan 35, en begint om 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Schipdam van afdeling Burgerzaken via telefoonnummer (035) 5481611 of e-mail: johan.schipdam@baarn.nl.